Fantastische overwinning voor Hendrik Denutte in Oliva

Fantastische overwinning voor Hendrik Denutte in Oliva
Het is niemand minder dan Hendrik Denutte die de overwinning achter zijn naam weet te schrijven in het Spaanse Oliva. In de 1.30m Gold Tour in de 2 sterren schreef hij de direct op tijd rubriek op zijn naam met de KWPN-er Doxanne B (v. Zacharov) in een zeer snelle tijd van 52.99 seconden.

Hij bleef hiermee voor op de Ier Neal Fearon en zijn Magic Cuidam (v. Luidam) die tweede werden met een tijd van 56.03 seconden. De Spanjaard Manuel Pinto die zijn Narbonno Z (v. Nabab de Reve) naar de derde plaats stuurde in 56.56 seconden.

Voor Francois Jr Mathy was er met de BWP-er Falco van de Clehoeve (v. Quickfeuer Van Koekshof) nog een twaalfde plaats.

In de 1 ster 2-fasen was er nog een vijfde plaats voor Aiko Paridaen die hier met Alpenfee (v. Gentleman) naar een tijd wist te rijden van 33.44 seconden. De winst ging in deze rubriek naar de Duitser Michael Wittschier die hier in Oliva al meerdere malen naar de overwinning wist te rijden. Ditmaal deed hij dat met Avanti, een nakomeling van Kigali, met wie hij een tijd noteerde van 31.66 seconden. De Ierse Lucinda Roche plaatste zich op een mooie tweede plaats met Wce Falco (v. Cruising) in 31.97 seconden.

Klik hier voor alle resultaten