Fabienne Daigneux-Lange en Stephanie D'Andrimont springen in de prijzen in Oliva

Fabienne Daigneux-Lange en Stephanie D'Andrimont springen in de prijzen in Oliva
Deze ochtend hebben zowel Stephanie D'Andrimont als Fabienne Daigneux-Lange de Belgische eer hoog gehouden in Oliva.  In de 1.35m hoofdrubriek hield Chloe Wichester de concurrentie achter zich.




QUICK RESULTS 1.35
1. Chloe Winchester - Corcon
2. Daan van Geel - Girl Scout
3. Christina Thomas - Faya V




In de 1.35m Gold rubriek sprong de Britse amazone, Chloe Winchester naar de overwinning. In het zadel van Corcon (Corrado I) sprong Winchester naar de overwinning in 68,27 seconden. Het paar bleef zo ruim drie seconden voor op de Nederlandse springruiter, Daan Van Geel met onder het zadel de 8-jarige KWPN-merrie, Girl Scout (Quasimodo van de Molendreef). Christina Thomas vervolledigde het podium met M. Van Der Veen's fokproduct, Faya V (Sandro Beast). De Duitse wist enkele honderdsten van een seconde voor te blijven op Micky Morssinkhof met Elianca (Carthino Z).

Voor België sprong Fabienne Daigneux-Lang in de prijzen met haar sBs-hengst, Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert). De combinatie sprong foutloos naar de elfde plaats.

Stephanie D'Andrimont imponeert in de 1.30m rubriek

De Nederlandse springruiter, Daan Van Geel overwon dan weer de 1.30m Silver rubriek. Samen met de 9-jarige Ukato-ruin, Fernando sprong van Geel naar de overwinning in 64,05 seconden. De combinatie hield zo als enige de chrono onder de 65 seconden. Daniela Haase volgde op de tweede plaats met Araconti T (Aracento). Nadia Siesbye Suhr vervolledigde het podium op de rug van DEspina N (Cassito).

Stephanie D'Anrimont verzekerde een vijfde plaats in deze rubriek met haar D Day de Lison Z (Darco).  Ook Karel Cox haalde de prijzen met de 8-jarige Gaia (C Ingmar).

Klik hier voor alle resultaten