Evi van de Keybus en Bert Panneels overwinning op het Azelhof

Evi van de Keybus en Bert Panneels overwinning op het Azelhof
Ook op zondag werd er druk gesprongen op het Azelhof  in Lier. In de 1.10m hoofdrubriek hield Evi van de Keybus de concurrentie achter zich. Samen met Happiness van de  Doornhaag (Bentley vd  Heffinck) wist de amazone als enige  de chrono onder de 23 seconden te houden. Vlaams-Brabants springruiter, Bert Panneels werd zo naar de tweede plaats verwezen met zijn vertrouwde Or La Loi.

Samen met de 17-jarige Shogun II-zoon werd Panneels opgevolgd door Jade Vanstallen in het zadel van Calimero vh Schaarbroek (Cassandiamo). Net buiten het podium volgden Celien Van Bylen (Mekainsi R) en Britt Vandevenne (Jetje de Walput) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

De 1.00m overwinning kwam op naam van Bert Panneels die er zijn Alien Drum. Het paar werd opgevolgd door Delphine de Brabander (Aragon van het Paradijs) e Caro Pauwels (Jappelou).

In de 90cm rubriek overwon Jason Talbut die met Otello ruim een seconde voor bleef op YAri van den Branden in het zadel van Spirit. Stien Wouters werkte het podium af met Elaris.