Equteam ruiter Damien Haelterman als beste Belg in vijfsterren rubriek Brussels STX Masters

Equteam ruiter Damien Haelterman als beste Belg in vijfsterren rubriek Brussels STX Masters
De 1.45m vijfsterren rubriek in Brussel zag een Nederlander naar de winst springen vandaag. Op het terrein van Stephan Conter klasseerde Damien Haelterman zich als beste Belg in deze rubriek. De equteam-ruiter sprong met de 9-jarige BWP-merrie, Imandra de Laubry (Lord z x Skippy II) naar de zevende plaats.

Het duo was de traagst foutloze combinatie en werd opgevolgd door Gregory Wathelet die met Forlap (v. Querlybet Hero) één tijdsfout noteerde.

De winst was weggelegd voor Leopold Van Asten en de 10-jarige Chacco-Blue-merrie, VDL Groep Miss Untouchable. Het duo snelde naar de overwinning in 72,72 seconden en bleef zo huis-ruiter, Lorenzo de Luca voor.

De Italiaan volgde op de tweede plaats met Johan Rooms' fokproduct, Jeunesse Van T Paradijs (v. Emerald Van 't Ruytershof). De Luca finishte daarbij foutloos in 74,59 seconden. John Whitaker vervolledigde het podium met Crumley (v. Cassus).

De top vijf werd afgewerkt door Darragh Kenny (Go Easy de Muze, v. Vigo d'Arsouilles) op vier en Henrik von Eckermann (Cantinero, v. Cento) op vijf.

Klik hier voor de resultaten