Belgische winst in Fontainebleau

Belgische winst in Fontainebleau
De 1m40 rubriek van de 4 ster wedstrijd in Fontainebleau werd gewonnen door de Fransman Olivier Guillon met Neuf Decouer Tardonne (v. Apache d'Adriers - SF) met een foutloze rit in 64:12 seconden. De tweede plaats is voor de Zweedse Angelica Augustsson met Feldrose 9 (v. Sergeant Pepper - OLD). Deze combinatie heeft al verschillende ereplaatsen behaald dit jaar zoals een 5de plaats in Roesel, een 3de plaats in Bonheiden en een 2de en 3de plaats in Lummen. Eiken Sato nam met Pirate Andalou (v. Nbab de Reve - SF) de derde plaats voor zijn rekening met een foutloze rit in 65:72 seconden. Deze combinatie heeft het ook al goed gedaan dit jaar, zo wonnen ze in Lier en hadden ze een 3de plaats in Lummen.
Onze Belgen deden het ook foutloos: Nicola Philippaerts en Cortez (v. Quick Star - BWP) 20ste in 83:34 seconden, Philippe Le Jeune met Loro Piana Filou de Muze (v. Stakkato - BWP) 21ste in 83:55 en ook Olivier Philippaerts met Zilverstar T (v. Berlin - KWPN) 25ste in 85:09.

Er was ook een Belgische overwinning binnen de 2 ster competitie. In de proef 1m40 ging de winst naar Dominique Joassin (foto) met Best of Opus Dei Z (v. Balou de Rouet - ZANG). Pieter Dejager en Laccos T (v. Lancer III - WESTF) kregen 1 punt voor tijd.