Edjaz van 't Merelsnets zorgt voor winnende team Darco Cup selectie

Edjaz van 't  Merelsnets zorgt voor winnende team Darco Cup selectie
Op het Azelhof was de vreugde alom toen drie zesjarige volle broers de selectie van de Darco Cup op hun naam schreef. Deze middag leverde de 14-jarige BWP-hengst, Edjaz van 't Merelsnest het winnende team van de Cup.


Monaco Van de Bosspar, Montero Van de Bosspar en Moreno Van de Bosspar zijn alle drie zonen van Edjaz en moeder Ulderina van de Bosspar (Oberon). André De Bolle sprong met Monaco op een hoogte van 1.10m, Jan Lamberts trotseerde de hindernissen van 1.20m met Montero Van de Bosspar en Jelle Limbourg scoorde foutloos op 1.30m met Moreno Van De Bosspar.

Het tweede team, Hof Ter Naillen werd gerepresenteerd door Loni van Bastelaer met Dilana van 't Eiland, Charlotte Van Ingelgem met Gytta Van Hof Ter Naillen en Stef Robberecht met Duro Van Hof Ter Naillen. De drie paarden zijn afkomstig van Nabab de Reve.

Team Diamond Start werkte de top drie af. Dagmar Veldeman (Nouryta de rigo), Sharon Scheppers (Impressive) en Thomas Leemans (Kigali van het Lambroeck) spronggen allen foutloos naar de derde plaats met hun Diamant de Semilly-nazaten.