Duitsers domineren Grote Prijs de Peelbergen

Duitsers domineren Grote Prijs de Peelbergen
Het zijn de Duitsers die een eindspurt nemen in de Grote Prijs van de Peelbergen. Voor Nederland wist echter Lisa Nooren zich knap staande te houden met een geweldige tweede plaats in deze tweesterren 1m45 GP.




Quick results:

  1. Rene Dittmer - Chesney

  2. Lisa Nooren - VDL Groep Sabech d'HA

  3. Jana Wargers - Quinn 33






Het is de Duitser Rene Dittmer die met de KWPN-er Chesney (v. Indoctro) naar de winst rijdt in 35.17 seconden. Hij dook zo onder de tijd van Lisa Nooren en haar VDL Groep Sabech d'HA (v. Qredo de Paulstra) die daarvoor aan de leiding gingen. Nooren zien we terug op een tweede plaats in 35.87 seconden. De Duitse amazone Jana Wargers ging er vol voor als laatste starter van de barrage. Met haar Quin 33 (v. Quidam de Revel) zien we haar in 36.18 seconden uiteindelijk terug op de derde plaats.

Het waren de Duitsers die het verder af wisten te maken. Sophie Hinners en haar Vittorio 8 waren zo nog goed voor de vierde plaats, terwijl Karl Brocks met Lissino op de vijfde plaats eindigde.

Marriet Smit Hoekstra en haar Gomez (v. Quality Time TN) zien we terug op de negende plaats met een foutloze ronde in 40.22 seconden.

Resultaten