Dubbele winst voor Caro-Belle De Hornois in Leest

Dubbele winst voor Caro-Belle De Hornois in Leest
Bij Stal De Withoeve van de familie De Beck vond er afgelopen zondag een LRV indoor voor pony's plaats. In de klasse D-Midden domineerde Caro-Belle De Hornois uit Koningshooikt met haar pony Don't Think Twice zowel de barema A als de stijl proef. De tweede plaats was voor Julie Huybrechts uit Leest met Mirellahens.
Brent Van Kerckhoven uit Kontich won in C-Midden met Nefertity zowel de barema A als stijl.

Renée Van De Peer won in de klasse B-Licht de barema A. De tweede plaats was voor Kobe Van Raemdonck uit Kontich met Pauwhof's Lucardo. Op drie zagen we nog Floor Delen uit Kontich met Ducati. In stijl was Catherine Spits dan weer de beste met Mira. Zij kreeg 85 punten. Ook de tweede plaats was voor Catherine Spits met Flore. Deze plaats moest ze delen met Floor Delen met Ducati. Beiden kregen van de jury 83 punten.

In de klasse D-Licht won Merel Verbruggen uit Kontich met Katinka Van Het Hoekje in Barema A. Stefanie De Hoef uit Leest met Jorinde "V" Van Het Juxschot had de beste stijl. Merel Verbruggen wist met Vanilla ook de overwinning te behalen in barema A van de klasse C-Licht. De overwinning in stijl ging naar Lexi Renders uit Kontich met Zita.