Dubbele overwinning voor Sebastian De Beuckelaer op LRV Indoor Schoonbroek

Dubbele overwinning voor Sebastian De Beuckelaer op LRV Indoor Schoonbroek
Sebastian De Beuckelaer heeft er een goed weekend op zitten. Op LRV Indoor Schoonbroek wist hij niet enkel de klasse Z te winnen, ook de klasse M schreef hij op zijn naam voor de vereniging in Schoonbroek. Met Curiosa van Silco (Cumano) won hij de klasse Z in 73,62 seconden, bijna vier seconden sneller dan Tom Goris met Farah vh Goor (Feridoon). Met Kylena vd Wolfskooy (Thunder vd Zuuthoeve) sprong De Beuckelaer ook nog naar de derde plaats in 75,24 seconden.

Nick Maes kon voor Arendonk vierde worden met Cicero terwijl Tom Lievens Gracieuse de Feridoon 'H' (Feridoon) naar de vijfde plaats reed.

Met Ninton vd Wolfskooy (Clinton) won Sebastian De Beuckelaer dan nog de klasse M in 39,87 seconden. Hij versloeg Walter Van Massenhoven met Gaya, Toon Lommelen en Lomar vd Jomaheide (Cassanova) werden derde. Jef Janssens greep plaats vier, Vincent Van De Poel werd vijfde.

Hanne Oomen kon met Ella O (Vincenzo) de klasse L winnen voor Arendonk. Martijn Tormans werd tweede met Origi van 't Roosakker, Vincent Van De Poel werd hier derde.

Klik hier voor alle resultaten.