Droom overwinning voor Niels Bruynseels in Grote Prijs Knokke Hippique

Droom overwinning voor Niels Bruynseels in Grote Prijs Knokke Hippique
Hij flikt het hem weer! Niels Bruynseels weet in Knokke Hippique de vijfsterren 1m60 Grote Prijs op naam te schrijven en voegt daarmee opnieuw een zeer indrukwekkende overwinning toe dit jaar. Bruynseels wist al tweemaal op rij ook de Stx GP in Brussel te winnen. Vandaag rekende hij op zijn BWP merrie Gancia de Muze (v. Malito de Reve) met wie hij in 38.74 seconden de snelste tijd wist te noteren in deze 14 koppige barrage.

Hij verwees de Ier Darragh Kenny naar een tweede plaats die hier met de hengst Balou ru Reventon (v. Cornet Obolensky) in 39.06 seconden over de eindmeet kwam. William Whitaker eindigde voor Groot Brittannië op de derde plaats in het zadel van Utamaro D Ecaussines (v. Diamant de Semilly) die hij rondstuurde in 39.84 seconden.

We zagen verder nog een vierde plaats voor de Zwitser Steve Guerdat en zijn Bianca (v. Balou du Rouet), gevolgd door een vijfde plaats van de Amerikaanse Adrienne Sternlicht met Cristalline (v. Cristallo 1).

Voor Karel Cox was er met Dublin van Overis (v. Darco) nog een achtste plaats na een foutloze ronde in 40.84 seconden, terwijl Wilm Vermeir de negende plaats op naam schreef met Iq van het Steentje (v. Toulon) in 41.21 seconden.

Klik hier voor alle resultaten