Dries Goossens en Joepi vd Wateringhoeve blijven aan de leiding

Dries Goossens en Joepi vd Wateringhoeve blijven aan de leiding
Na de 3e manche van de Pavo hengstencompetitie powered by Emerald en Krismar blijft de nog altijd maar 17-jarige Dries Goossens aan de leiding staan met de BWP'er Joepie vd Wateringhoeve (Echo vh Neerenbosch x Darco). Deze Joepie komt uit de fokkerij van Dirk Goyvaerts en staat ter dekking bij de Roshoeve.
Tijdens de voorbije manches behaalde het duo al een 2e, 3e en een 4e plaats. Zij lijken goed op weg om tijdens de finale op zaterdag 19 maart de eindoverwinning te behalen. Die dag viert Goossens ook zijn 18e verjaardag!

De Selle Francais hengst Veneur D'Isigny (Diamant de Semilly x For Pleasure) staat op een 2e plaats. Tijdens de drie voorbije manches moest Stoeterij Van De Helle telkens beroep doen op een andere ruiter wegens een blessure van de vaste amazone Audrey Paris.
Jan Vermeiren winnaar van de manche vorige week zaterdag, staat op een 3e plaats met zijn eigen fokproduct Cigaret JVH Z (Clinton x Kannan).

Bij de 6-jarigen hebben Brecht Bille en Eras Ste Hermelle (Vargas Ste Hermelle x Andiamo) de leiding opnieuw overgenomen. De winnaars van de eerste manche behaalden vorig weekend nog een 3e plaats.

Nick Vrins is met de BWP'er Karmel vd Watering (Diamant de Semilly x Quick Star) van de 1e naar de 2e plaats gezakt. Joris Van Dijck en de KWP'er Kaiser v/h Lambroeck (Nabab de Reve x For Pleasure) staan nu op een voorlopige 3e plaats.

Klik hier voor alle tussenstanden.