Dries Dekkers wint Sixbars jumping in Groningen

Dries Dekkers wint Sixbars jumping in Groningen
Gister avond in Zuidbroek deed Dries Dekkers goede zaken op het IICH Groningen. Eerst pakte de ruite uit Lommel een vijfde plaats mee in de CSI2* hoofdrubriek van de avond. Om later in de Sixbars  wedstrijd als enige over 1.90m te springen.

Voor de Energystock Sixbars prijs had Dekkers zjjn paard Hippos van de Rostal  gezadeld. In de beslissende ronde over 1.90m wist hij als enige foutloos aan de overkant te komen. Daamee liet hij de Nederlanders  Marleen Schütte en Remco Been achter zich. Been die vorig jaar nog de Sixbars won in Groningen kon met de achtjarige Euline (v. Vingino) niet de 2.20m evenaren die hij in 2016 sprong met Songe Blue des Vaytx (v. Mr Blue). Schütte bleef ook steken op 1.80m met haar merrie Abrinosa (v.Emillion).

Drie combinaties deelden de vierde plaats.  Mike Patrick Leichle  zag met  Bonaire 5 (v. Baloubet du Rouet) in de derde ronde over 1.80m al een balk vallen. Hetzelfde overkwam Raena Leung met Orphee Du Granit (v. Imperator de Gamet) en  Hendrik-Jan Schuttert  wist met zijn merrie Cerna (v. Michael) ook niet foutloos te blijven en werd vierde.

Kijk hier voor alle resultaten.