Dirk Vinckx onklopbaar in Hoogstraten

Dirk Vinckx onklopbaar in Hoogstraten
In het gewest Hoogstraten was Dirk Vinckx duidelijk te sterk voor de concurrentie in de klasse Zwaar. De ruiter uit Meer wist met Borus zowel de voor- als namiddag wedstrijd te winnen.

In de voormiddag selecteerden vijf combinaties zich voor de barrage waarvan er vier foutloos bleven. Lotte Vermeiren slaagde erin de tweede prijs te bemachtigen met haar paard Balou. Dirk Vinckx mocht naast de eerste prijs met Borus ook de derde prijs in ontvangst nemen met Uvoli.

In de namiddag reden vier combinaties de barrage en niemand verliet de piste zonder strafpunten. Dirk Vinckx won als snelste vierpunter de wedstrijd en de tweede plaats ging naar Stef Leenaerts (Aro). Ruiter Wim Bartholomeeusen werd derde met Wirthe.

Sander Herrijgers mocht in de voormiddagwedstrijd van de klasse Midden zegen vieren, hij reed het paard Atricia Van Beek vlot naar de overwinning. Tom Stoffelen (Desperado) en Stef Leenaerts (Eglantine v/d Schoorseheide) eindigden respectievelijk tweede en derde.

In de namiddag ging de overwinning naar Ine Brosens en Ferdinand v/h Palmenhof. Eveneens een foutloze omloop voor Wim Vinckx, hij werd tweede met Berlini. Stef Leenaerts vervolledigde de top drie met Eglantine v/d Schoorseheide.

De klasse Licht werd in de voormiddag gewonnen door Marcel Janssens (Tonka-A I) en in de namiddag was Kaat Brosens (Fleur) de sterkste in deze reeks. Ook Dirk Vermeiren, Loes Bax en Britt Vajda-Dierckx vielen in de prijzen.

Klik hier voor de volledige uitslagen.