Dimme D'Haese is beste Belg in Winter Tour Grand Prix Azelhof

Dimme D'Haese is beste Belg in Winter Tour Grand Prix Azelhof
Het bleek een zware 1.45m Flandria Rent Grote Prijs op het Azelhof in Lier. Elf combinaties wisten zich te kwalificeren in de eerste Grote Prijs van de Indoor Tour. Alexis Borrin verzekerde een buitenlandse overwinning terwijl Dimme D'Haese het beste thuis resultaat reed. 




QUICK RESULTS
1. Alexis Borrin - Alea de la Marque
2. Michael G Duffy - SIEC Captian Future Z
3. Ruben Lamers - Dhalita




Het podium kleurde na afloop volledig internationaal. Alexis Borrin verzekerde de Marseillaise na afloop met haar negenjarige Alea De La Marque (Mylord Carthago*HN). Het duo klokte foutloos af in 38,32 seconden en bleef zo nipt voor op Michael G Duffy met SIEC Captain Future Z (Chellano). In  het verleden werd de 11-jarige schimmel nog uitgebracht door Abdel Said en Jan Distel.

De Nederlandse springruiter, Ruben Lamers volgde op de tweede plaats met de No Limit-nazaat, Dhalita. Het paar bleef voor op Fernando Chiarotto Penteado met Invisible Star (Winningmood). De Braziliaan bleef met Walter Lelie's fokproduct foutloos voor op Markus Brinkmann in het zadel van Pikeur Dylon (Diamant de Semilly).

De Belgen volgden met telkens één springfout. Dimme D'Haese plaatste zich met Comme Il Faut (Diamant de Semilly) op zesde stek en bleef zo landgenoten Christof Deraedt (Beijing Z, v. Bamako de Muze) en Thibeau Spits (Jacobien Dwerse Hagen) voor.

Uitslag