Dieter Vermeiren overheerst met Kingston Town 111 Z in spannende CSI2* Grand Prix van Bonheiden

Dieter Vermeiren overheerst met Kingston Town 111 Z in spannende CSI2* Grand Prix van Bonheiden
In Bonheiden kwam zonet de spannende CSI2* 1,45m Grand Prix tot een ontknoping. Het resultaat: Een schitterende overwinning van onze landgenoot Dieter Vermeiren met zijn Kashmir van Schuttershof-zoon Kingston Town 111 Z! Ook Ann Carton-Grootjans en Nathan Budd sprongen naar de top tien.




QUICK RESULTS

  1. Dieter Vermeiren - Kingston Town 111 Z

  2. Bruno Selva - Vif de la Fontaine

  3. Willem Greve - Faro






Vermeiren stuurde de elfjarige Kingston Town in 39,58 seconden naar de eerste plaats. Fransman Bruno Selva kon met Vif de la Fontaine (Dollar du Murier) tweede worden in 40,28 seconden, plaats drie ging naar Nederland met Willem Greve en Faro (Calvaro).

Zoi Snels en Empire (Calvaro Z) konden ook de vierde plaats voor Nederland veroveren in een vlotte 41,86 seconden, Ann Carton-Grootjans en haar topmerrie Kai Licha de Carmel (Prince vd Wolfsakker) finishten als vijfde. Met een tijd van 39,66 seconden en vier strafpunten grepen ze net naast de tweede plaats.

Nathan Budd kon met Cadix des Rosiers (Kashmir van Schuttershof) de zevende plaats veroveren.  Ook Fabrice Galdini, Ugo Berrittella, Joris Vergauwen en Evelyne Blaton sprongen in de prijzen.

Klik hier voor het volledige resultaat.