Dieter Vermeiren en Cederick Deknudt scoren de prijzen in Opglabbeek

Dieter Vermeiren en Cederick Deknudt scoren de prijzen in Opglabbeek
Op het Sentower Park heeft Louise Simpson haar paaseitjes geraapt in de 1.40m ochtendrubriek. De Britse snelde naar de overwinning met de Belgische Fioa vh Lemmenshof. Dieter Vermeiren hield de Belgische eer hoog.




QUICK RESULTS
1. Louise Simpson - Fiona vh Lemmenshof
2. Fredrik B Seim - Dalvaro -W
3. Trevor Breen - Serpico




Louise Simpson snelde in de 1.40m rubriek met ruim twee seconden naar de overwinning met haar 14-jarige BWP-merrie, Fiona vh Lemmenshof (Nonstop). Het paar  werd opgevolgd door Fredrik B. Seim met de Calvaro FC-zoon, Dalvaro-W. Trevor Breen vervolledigde het podium met onder het zadel de Ierse -ruin, Serpico (Ars Vivendi).

Net buiten het podium plaatste Dieter Vermeiren zich op de vierde stek. Vermeiren loodste Ilias van het Hof Ter Velde (unique II Drum vh Juxschot) foutloos door de finish in 56,46 seconden.

Cederick Deknudt bij de vijfjarigen

Bij de vijfjarigen scoorde Cederick Deknudt de prijzen. Manda Rautenberg overwon met de Elvis Ter Putte-merrie, Honolulu. DEknudt volgde net buiten het podium op de vierde stek met zijn Baltic VDL-merrie, Ocean Quality. In het zadel van Vestale va de Windeweg (Vigo d'Arsouilles) sprong de West-Vlaming ook op de zesde plek.

Pascale Haep bij de zesjarigen

Francois Herbecq overwon bij de zesjarigen met zijn Deauville de La Vie-merrie, Navaronne. Pascale Haep is de Belgische sterkhouder in deze rubriek met Naf Naf van de Bisschop (Echo van 't Spieveld). Het duo strandde op de vierde plek.  Ook Elisa Strubbe stelde zich op voor de uitreiking met Frederick Cannaert's E-Risingson Z (Elvist Ter Putte).

Alle resultaten