De Brabandere Marc is de snelste WVUR ruiter te Hooglede

De Brabandere Marc is de snelste WVUR ruiter te Hooglede
Op de mooie terreinen van de Lindehoevestables te Hooglede verschenen zondag de WVUR ruiters aan de start. De proefhoogte varieerde van 0.60m tot 1.10m. Dit wil zeggen dat zowel de pony als de ruiter met de paarden aan de start verschenen.

In de proef die verreden werd over een hoogte van 0.90m was Declercq Yentl met Kita Z de verdiende winnaar. Yentl reed met Kiata Z een barrage uit het boekje en klokte af op 28.8 seconden. Op deze tijd reden al zijn 11 concurrenten in de barrage hun tanden stuk. Kiara Mombert kwam met Oscar nog het dichtst in de buurt van de winnende tijd. In een tijd van 30.93 seconden werkte zij haar barrage af. Goed voor een tweede plaats. Op de derde plaats eindigde Mostaert Jens met zijn Udo. Dit duo bereikte de finish in 31.42 seconden. Mahieu Charlotte nam metKiona vd Lindehoeve de vierde plaats voor haar rekening.  Indigo S met in het zadel Lozie Baaike sloot de top 5 af.

Waar hij in de vorige proef als zesde eindigde werd Cruydt Maxim in de proef van 1.00m de terechte winnaar. Voor de winnende rit deed hij een beroep op Iris Gamay Deleersnijder . Dit duo realiseerde een barragetijd van 31.52 seconden. Servaege Angelique haalde het einde van de barrage in 32.27 seconden. Angelique had voor de tweede plaats haar paard Balot onder het zadel. Innie en Baekelandt Ruben vinden we terug op de derde plaats in 33.46 seconden. De winnaar van de vorige proef, Declercq Yentl, moest zich tevreden stellen met een vierde plaats. Ditmaal was Estee paard van dienst. De winnaar Cruydt Maxim vinden we samen met Gatina Mury-marais Z ook terug op de vijfde plaats.

In de hoogste proef van de dag stond het parcours op 1.10m. Dolce Van De Nieuwkerkehoeve en De Brabandere Marc waren in deze proef de snelste. De 32.13 seconden uit de barrage leverde dit duo de beker op. Suffys Louise nam met Infinity de tweede plaats voor hun rekening. Zij kwamen een halve seconde te kort om de overwinning te kunnen opeisen. Servaege Angelique en Balot moesten tevreden zijn met de derde plaats. De laatste ruiter in de barrage vinden we terug op plaats vier. Sercu Aline en W Holly vd Lindehoeve Z klokte af in 40.04 seconden. De vijfde plaats werd ingenomen door de snelste vierpunter uit het basisparcours, Baekelandt Ruben en zijn Canadian Touch Z.

Dit weekend vinden we deze ruiters en amazones terug op de Ranch te Aalter.

Klik hier voor de resultaten