Danny Van Es sluit indoor seizoen in stijl af

Danny Van Es sluit indoor seizoen in stijl af
Danny Van Es heeft de laatste indoor Grand Prix van het seizoen bij De Warre in Neeroeteren afgesloten met een overwinning. Van Es sluit het indoor seizoen zo in stijl af.

De regerende kampioen van de HGVBB won er de 1m35 hoge Grote Prijs met Hamilton (Contact vd Heffinck). Lokale amazone, Caro Baerts nam plaatsen twee en drie voor haar rekening. In het zadel van de achtjarige Maq Master (Moujik de Sohan) volgde de Limburgse op de tweede stek. Samen met Delano vervolledigde ze het podium. Laurine Thijs werd vierde met Key-Biscane. Voor Luc Geerts en Kabisto 28 was er een vijfde plaats.

Van Es won eerder op de dag ook al met Hamilton de 1.25m rubriek. Het paar bleef er voor op Ina Meylaerts met Capitana G Z (casmir Z). Gregory Vos behaalde een derde plaats op de rug van Dhahabu. Met Go For It overwon Van Es ook in de 1.15m reeks. Hij werd ook tweede met Zico V. Stephanie Jennen en Caleska sprongen naar de derde plaats.

En net als tijdens de voorbije wedstrijden won Van Es ook de 1.05m reeks met Go For It. Zo kwamen zaterdag alle proeven op naam van Van Es te staan.

Klik hier voor de uitslagen.