Danny van Es niet te kloppen op het Azelhof

Danny van Es niet te kloppen op het Azelhof
De Zilver League in Lier lag vanmiddag in handen van Danny van Es. Samen met Zico V (v. Pavoni) schrijft hij de 1m35 rubriek op naam in een tijd van 27.56 seconden.

Hij bleef zo Marthe Heudens voor die niet alleen de tweede plaats, maar ook de derde plaats voor rekening nam. Met Best Mix Evana (v. Querlybet Hero) eindigde ze op 29.35 seconden, terwijl ze Best Mix Elien in 29.59 seconden naar de derde plaats stuurde. Verder zien we nog een vierde plaats voor Andres Vereecke met Donna vd Windeweg Z, gevolgd door een vijfde plaats voor Jeroen Appelen en Let's Dream.

1m25

Naast de zilver league regeerde Danny van Es ook in het 1m25 met Zico V. Daar noteerde de combinatie een tijd van 63.49 seconden en bleven zo Kyle Cuypers voor met Mystic Lady van 't Buxushof die hij hier rondstuurde in 66.17 seconden. Jan Caers is dan goed voor de derde plaats in het zadel van Coming Home Z met een tijd van 66.93 seconden.

1m15

Ook in het 1m15 is Danny van Es niet te kloppen. Ditmaal zadelde hij Go for it Ninohorse die hij in 27.43 seconden over de finish stuurde. Hij bleef zo opnieuw Kyle Cuypers voor die hier niet alleen tweede, maar ook derde werd. Voor de tweede plaats rekende hij op My Lady van't Buxushof die hij rondstuurde in 28.30 seconden. Met Nagante volgde er dan ook nog eens de derde plaats.

Resultaten