Danny van Es imponeert met vier overwinningen in De Warre

Danny van Es imponeert met vier overwinningen in De Warre
Op de nieuwjaarsjumping van De Warre in Neeroeteren is het Danny van Es die weet te schitteren. Zo weet hij er in het zadel van Hamilton niet alleen de 1m35 rubriek op naam te schrijven, maar herhaalt hij dat kunstje in het 1m25. Daarnaast weet hij er ook met zijn andere paarden flink te presteren door met Zico V de 1m15 rubriek te winnen en behaalde hij met Go For It Ninohorse ook nog de overwinning in het 1m05.

In de 1m35 rubriek bleef hij een 80 combinaties voor met een tijd van 29.53 seconden en verwees hij Jens Vandenberk met Silteplait de Circee naar een tweede plaats die daarbij rondkwamen in 30.35 seconden. Caro Baerts en Impuls waren vervolgens goed voor de derde plaats met 31.05 seconden op de klok. Baerts nam ook de vijfde plaats voor rekening met Maq Master Z, terwijl de vierde plaats ging naar Frank Deckers met Justin.

In de 1m25 rubriek noteerde Van Es een tijd van 26.20 seconden en bleef zo keurig onder de 27.39 seconden van Steve Auwers en Checker die op een tweede plaats eindigden. De derde plaats ging naar Laurine Thijs en Champagne Pia Z die een tijd noteerden van 29.88 seconden.

Resultaten