Danny Van Es, Anouk de Proft en Nell Delgouff veilig aan kop in JM Indoor Masters selectie

Danny Van Es, Anouk de Proft en Nell Delgouff veilig aan kop in JM Indoor Masters selectie
Er zijn reeds enkele manches van de Jumping Indoor Masters verreden, tijd om even de tussenstand te bekijken, wie zit veilig? Wie moet nog een tandje bijsteken om aan de start te komen eind december op Jumping Mechelen? In Opglabbeek kunnen de laatste punten gesprokkeld worden binnenkort.

In de Hoogste senioren rubriek, de 1.20m is het de Vlaams-Brabantse springruiter, Danny Van Es die een ruime voorsprong heeft op Isabel De Rijcker. Van Es staat met 91 punten veilig op kop met Zico V. Isabel De Rijcker volgt op de tweede plaats na eveneens twee manches te hebben gewonnen in het zadel van Gentlemen van Lohekey. Ellen De Swert sluit het voorlopig podium af met Catchelaro.

Anouk de Proft won drie manches met haar Eleonore Blue en dat resulteert in een ruime voorsprong op Shauni van Opstal. Bij de jeugd grijpt de Proft de leiding met 90 punten. 25 punten voorsprong op Van Opstal met Frou-Frou van de Bremboshoeve. Daphne Lucidarme volgt op de derde plaats in de ranking met Mojita Van 't Hulgenrode.

De 1.10m pony ranking wordt voorlopig geregeerd door Nell Delgouff en Mieke. Het duo heeft elf punten voorsprong op Ylona Thijs met Kantje's Ellard. Laura Raemdonck volgt op een voorlopige derde plaats met Navayo.

Tussenstanden na wedstrijd 5 Breemeersen - Aalter (Lotenhulle)