Daniel Deusser wint met overmacht Grote Prijs van Sopot. Gudrun Patteet knap in de prijzen

Daniel Deusser wint met overmacht Grote Prijs van Sopot. Gudrun Patteet knap in de prijzen
In Sopot stond zojuist de vijfsterren Grote Prijs op het programma. Het was de Duitser Daniel Deusser die deze 1m60 Grote Prijs die tevens meetelde als kwalificatie moment voor de Olympische Spelen en de Longines Rankings op naam schreef. Hij kon er rekenen op de BWP-er Jasmien vd Bisschop (v. Larino) die hij in 42.87 seconden naar de winst stuurde.




Quick results:

  1. Daniel Deusser - Jasmien vd Bisschop

  2. Kristaps Neretnieks - Moon Ray

  3. Kevin Jochems - Cristello






Deusser zette met zijn tijd de toon als een van de laatste starters in de barrage. Het is Kristaps Neretnieks die er het dichtste bij in de buurt weet te komen met Moon Ray (v. Cornet Obolensky) met een tijd van 44.03 seconden. Een fantastische derde plaats is er dan voor Kevin Jochems in het zadel van de Numero Uno zoon Cristello die hij rondstuurde in 45.02 seconden.

Jens van Grunsven weet dan nog een machtige vierde plaats te behalen met Cika. De Ier Peter Moloney eindigde met Ornellaia (v. For Pleasure) op de vijfde plaats.

Het beste Belgische resultaat kwam van Gudrun Patteet. Zij wist met Sea Coast Pebbles Z (v. Picasso) de achtste plaats op naam te schrijven. Met 43.87 seconden op de klok moest ze helaas 4 strafpunten laten noteren.

Resultaten