Daem en Vreys schrijven elk een proef op hun naam in De Warre

Daem en Vreys schrijven elk een proef op hun naam in De Warre
In Neeroeteren werd gisteren de GOLD League afgewerkt. In de 1m30 rubriek ging de overwinning naar Michael Vreys en Indigo vh Lindehof. Zij sprongen een foutloze eerste fase in 28,78 seconden. Nicolas Leva en Diva de la Maison Rouge eindigden op de tweede plaats. Ook zij lieten het hout ongemoeid en finishten in 29,08 seconden. Luc Peeters en Juan Le Loca-M namen de derde plaats voor rekening. Zij sprongen een foutloze ronde in 29,32 seconden.

Yves Awouters en Donna Van Overis Z eindigden op de vierde plaats. Luc Peeters eindigde naast op de derde ook op de vijfde plaats. Hij kon hiervoor rekenen op Faldiano. Zij finishten in 30,20 seconden.

In de 1m40 rubriek was het Viktor Daem die met de overwinning aan de haal ging. Hij reed Amour 44 in 21,24 seconden naar de finish. Hiermee was hij net geen seconde sneller dan Sam Polleunis die met Holiday vh Taubershof op de tweede plaats eindigde. Ook Polleunis kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 32,08 seconden. Gaetan Stalpaert en Ensor Van Het Moleneind vervolledigden de top drie. Zij sprongen een mooie nulronde in 32,12 seconden.

Luc Peeters en Faldiano eindigden op de vierde plaats. Jerome Counasse en Joris Geenen eindigde ex aequo op de vijfde plaats. Counasse kon hiervoor rekenen op Next Up Z, Geenen haalde Ibadan van het Simsehof van stal.

Klik hier voor de resultaten