CSI De Peelbergen: Belgisch feestje in 'Carpe Diem Prix'

CSI De Peelbergen: Belgisch feestje in 'Carpe Diem Prix'
In het Nederlandse 'Equestrian Centre De Peelbergen' wordt dit weekend op tweesterren niveau gereden. De laatste proef van de avond was de 'Carpe Diem Prix', een proef die rechtstreeks op tijd verreden werd. Er traden 154 combinaties aan in deze proef en uiteindelijk bleek onze landgenoot Arnaud Doem de snelste. Hij snelde met Hocus Pocus de Messitert (Quidam de Revel) in 58,67 seconden naar de eerste plaats. De tweede plaats ging ook naar België: Dennis Caubergs sprong eveneens een foutloze omloop met Gassina de Fribois (Cabrio van de Heffinck). Zij finishten in 59,98 seconden. De Portugese ruiter Rodrigo Giesteira Almeida was de enige die een Belgisch onderonsje kon vermijden. Hij sprong een foutloze omloop met Darek Od Ujzed (Quick Lauro Z) en eindigde zo op de derde plaats.

De vierde plaats was voor onze landgenote Gudrun Patteet. Zij sprong een foutloze ronde met Sea Coast B52 F Z (Bamako de Muze). Hun tijd van 60,40 seconden verzekerde hen van de vierde plaats. Op vijf stond een Amerikaanse combinatie. Clementine Goutal sprong een foutloze omloop met Tixie des Hayettes (Opium de Talma). Zij finishten in 61,09 seconden.

Voor Rick Hemeryck was er nog een mooie zevende plaats met Ulyss Morinda (Utah Van Erpekom). Ook deze combinatie sprong een foutloze omloop in 61,28 seconden.

Klik hier voor de resultaten