Constant Van Paesschen vierde in kwalificatie GP Knokke

De Belgen hebben op dit moment dan wel al de meeste proeven op Knokke Hippique gewonnen, maar de belangrijkste zijn voorlopig voor Frankrijk. Nadat Julien Epaillard gisteren al de twee 5 ster rubrieken won, was het nu Philippe Rozier die de tweede Grand Prix kwalificatie won. Deze werd over een hoogte van 1m50 tegen de klok afgewerkt. Rozier zette als vierde starter meteen de snelste tijd van 62:98 seconden neer. Hij had onder het zadel de 10-jarige Rahotep de Toscane (v. Quidam de Revel). Zijn landgenote Penelope Leprevost volgde met Nice Stephanie op 63:75 seconden. De 3e plaats was voor Harrie Smolders met Regina Z. Constant Van Paesschen reed een geweldige ronde met Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle. Maar zij kwamen pas in 64:12 seconden over de finish. Op de 5e plaats eindigden de winnaars van de Grand Prix in Lummen vorige maand, Jerome Guery en Papillon Z.