Constant Van Paesschen spurt opnieuw naar de winst in Oliva

Constant Van Paesschen spurt opnieuw naar de winst in Oliva
Ook op de laatste dag van de springweek in Oliva regeren de Belgen. In de 1.40m Gold Toer hield Constant Van Paesschen de concurrentie achter zich met de BWP-hengst, Jilbbert van 't Ruytershof (v. Numero Uno).

In het zadel van Stoeterij Van De Helle's 9-jarige BWP'er klokte Van Paesschen foutloos af in 36,14 seconden. Clement Boulanger volgde op de voet met de SF-merrie Vaya de Lacke (v. Spotlight Z). De Fransman bleef net geen twee seconden voor op Heiner Ortmann met Joy de La Linier (v. Erco van 't Roosakker)

Samen met het fokproduct van Jeroen Lissens klokte de Duitser foutloos af in 38,35 seconden. Een totaal van 13 combinaties kwalificeerden zich voor de barrage, 10 hielden het ook in deze tweede omloop foutloos.

Verder klasseerden ook equteam-ruiter, Jean Christophe de Grande (Kanto Quality, v. Chacco Blue), Aiko Paridaen (Wedding Crasher, v. Comme D Api vd Hacienda Z) en Thomas Van Minnebruggen (Koshin de Muze, v. Vigo d'Arsouilles) zich.

In de 1.10m proef won Raphaela Müller met Prestige de Preuilly (v. Diamant de Semily). Nathalie Vantieghem haalde er de vierde plaats met Zatini.