Constant van Paesschen naar tweede plaats in Oliva, ook Loris Berrittella en Gill Cools springen in de prijzen

Constant van Paesschen naar tweede plaats in Oliva, ook Loris Berrittella en Gill Cools springen in de prijzen
1m40 gold

In de MET Tour in het Spaanse Oliva waren het opnieuw de Belgen die met ijzersterke resultaten kwamen. Zo was er in het 1m40 in de Gold Tour een mooie tweede plaats voor Constant van Paesschen die hiervoor kon rekenen op zijn BWP-er Jilbert van T Ruytershof (v. Numero Uno) met wie hij een tijd van 62.91 seconden wist te klokken.

Hij moest daarbij enkel de Fransman Clement Boulanger voor laten gaan die met Vava de Lacke (v. Spotlight Z) naar de winst wist te rijden in 61.53 seconden. De Oostenrijker Matthias Atzmüller eindigde op een derde plaats in het zadel van Cuitero (v. Caretino) met wie hij in 63.95 seconden rondkwam.

Verder zagen we nog Pius Schwizer op een vierde plaats met de BWP-er Ideal van T Veer (v. Vigo D Arsouilles) in 64.94 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van de Ier Thomas Ryan met Tryba du Lerchenberg (v. Kashmir van Schuttershof) die hier in 65.36 seconden rondkwamen.

1m10 bronze

Ook in het 1m10 in de Bronze Tour wisten twee Belgische ruiters zich in de top vijf te rijden. Loris Berrittella eindigde met de BWP-er Kala's (v. Breemeersen Adorado) op een vierde plaats in 59.91 seconden, terwijl Gill Cools met Domitilla di San Patrignano (v. Canturo) een vijfde plaats noteerde in 60.36 seconden.

De winst in deze rubriek ging naar de Finse Janne Ruskeeniemi en haar BWP ruin Dreamboy (v. Perhaps vh Molenvondel) in 57.62 seconden.

Klik hier voor alle resultaten