Constant Van Paesschen in de 'spotlights' in Oliva Nova

Constant Van Paesschen in de 'spotlights' in Oliva Nova
Het is bijna Grand Prix tijd in Oliva, net voor aanvang van de Grote Prijs sprong Constant Van Paesschen zich nogmaals in de kijker tijdens de MET (Mediterranean Equestrian Tour).

In de 1.40m Gold rubriek moest Van Paesschen enkel Caio Carvalho Filho voor zich dulden. De Braziliaan snelde naar de overwinning met de sBs-merrie, Cheindira (v. Chagall van de Burggrave). De combinatie stopte de klok in 60,86 seconden en bleef zo slechts één hondertste voor op Van Paesschen met zijn Numero Uno-zoon, Jilbert van 't Ruytershof.

Fabienne Daigneux geeft zich niet 'gewonnen'

Ook Fabienne Daigneux-Lange heeft een eeuwige glimlach in Oliva Nova. Inde 1.40m Bronze rubriek sprong ze naar de vijfde plaats. Eerder deze week haalde ze al meermaals de overwinning of het podium. Ditmaal wist ze als laatste barrage kandidaat de vijfde stek te bemachtigen met de Heartbreaker-dochter.

Slechts drie combinaties hielden het foutloos in deze rubriek. Michael Wittschier (Galaxy Hs, v. Go On Top) sprong daarbij naar de overwinning. Hij ging Christiane Boos (Kilar, v. Carolus I) en Hannah Mytilineou (Laverin de Saar) voor.

Klik hier voor de resultaten