Constant Van Paesschen grijpt ranking punten in Oliva

Constant Van Paesschen grijpt ranking punten in Oliva
In het zuiderse Oliva Nova heeft Constant Van Paesschen nogmaals zijn kunnen bewezen. De Belgische springruiter springt er zowat elke toer in de kijker en dat was vandaag niet anders.

De 1.45m Longines Ranking proef werd opgeëist door Julien Epaillard met de SF-nazaat van Diamant de Semilly, Safari D Auge. De combinatie hield het foutloos in 24,15 seconden tijdens dit 1.45m parcours. Uiteindelijk goed voor een voorpsrong van ruim drie seconden.

Constant Van Paesschen volgde na een finish in 27,19 seconden. Van Paesschen en Compadre van de Helle (v. Casall) gingen zo Pedro Veniss met Tresor de Varende (v. Esprit de Conquete) voor.

De top vijf werd afgewerkt door Michael Kearins (Severly Hille, v. Cabdula du Tillard) op vier en Janne F. Meyer-Zimmermann (Soccero 2, v. Singulord Joter) op vijf.

Net buiten de prijzen strandde Cindy Van der Straten met Calvia (v. Cartogran) op de 14de stek. Slechts vijftien combinaties plaatsten zich voor de barrage. Van der STraten tikte daarbij één balk uit de lepels in de tweede omloop.

Klik hier voor de resultaten