Constant van Paesschen beste belg in Frankfurt, Duitse Top 3

Constant van Paesschen beste belg in Frankfurt, Duitse Top 3
Tijdens de CSI3* in Frankfurt werd de avond beëindigd met een technisch gebouwde 1.50 proef. Het was een winstgevende proef voor de Duitse delegatie want er stonden maar liefst 4 Duitse ruiters bovenaan het klassement.

De winst ging naar Jorg Opperman en zijn Concept merrie Che Guevara. De barrage bestond uit 12 ruiters maar Jorg was de snelste met een tijd van 36.65 seconden.

Ook nummer 2 was voor Duitsland met Janne Friederike Meyer die met Chuck 27 (v. Cassus) finishte in een tijd van 38.70 seconden. De 3e plaats in deze proef was voor Andreas Knippling met Tannenhof's Chacco Chacco (Chacco-Blue x Stakkato). De laatste ruiter voor Duitsland in de top 5 was Christian Kukuk met de 9-jarige Limonchello NT (Lord Caletto x Calido I). Op nummer 5 vonden we de Zwitserse combinatie Walter Gabathuler met Fine Fleur Du Marais een 11-jarige BWP merrie uit Toulon.

De beste Belg in deze proef was Constant Van Paesschen en wist ondanks enkele foutjes in de barrage nog een mooie 12e plaats te halen dankzij een foutloos basisparcours met Calore Van De Helle (v. Casall). Zijn 12e plaats leverde hem ook nog wat prijzengeld op en rankingpunten.

Gregory wathelet kreeg met Forlap (Querlybet Hero x Heartbreaker) een springfout in het basisparcours en eindigde hiermee op een 16e plaats.

Volledige lijst van de resultaten vind je hier