Close call overwinning voor Pieter Kenis in Loenhout

Close call overwinning voor Pieter Kenis in Loenhout
De Gouden Laars is klaar voor een druk zomerseizoen. In Loenhout hield Pieter Kenis de concurrentie achter zich in de 1.40m hoofdrubriek. Op de rug van de 8-jarige Diktator Van De Boslandhoeve -nazaat, Kussica 'T' snelde Kenis naar de overwinning in 37,43 seconden. Slechts vier duo's werkten de barrage foutloos af. Kenis bleef slechts een fractie voor op Lore Decock die met Heschung van T Ameldonk (v. Wandor Vd Mispelaere) op de tweede plaats volgde.

Decock en de BWP-ruin klokten foutloos af in 37,58 seconden. Ook Femke De Graaf kruiste de finish onder de 38 seconden. In het zadel van Joker van de la Rosteehoeve (v. Faldiano ) strandde De Graaf op de derde plaats.

Net buiten volgde Leonie Peeters op de vierde plaats. Samen met Tinkoucha Hero Z hield ze het hout in de lepels. De snelste chrono kwam op naam van Yuri Borgers en Guinelza. Het duo klokte af in 37,26 seconden met één springfout, goed voor de vijfde stek.

Nicolas Rombouts snelde naar de overwinning in de 1.30m proef. Als enige hield Rombouts met Fuptric Van Beek (v. Diarado) de chrono onder de 25 seconden. Anouk De Proft volgde met Elonore Blue terwijl Anke De Breucker het podium vervolledigde in het zadel van Justice Van 't Verloren Kost.

Anke De Breucker haalde ook in de 1.20m rubriek het podium. Met onder het zadel Fashion TCS moest De Breucker enkel Luna Matala voor zich dulden. Matala snelde in deze proef naar de overwinning met Der Chacco E. (v. Chacco Blue). Sien Daenen werkte het podium af met haar vertrouwde Boreal D'elle.

De 1.10m rubriek kwam op naam van Maxim Cauwelier en Cupido de Magee Z.

Klik hier voor alle resultaten