Claudine Van Duffel derde in Junior Grand Prix Eschweiler Young Masters

Claudine Van Duffel derde in Junior Grand Prix Eschweiler Young Masters
Gisteren was het Claudine Van Duffel die in de afsluitende Grote Prijs van de Eschweiler Young Masters flink wist te scoren. In een door Duitsers gedomineerde veld sprong de Belgische amazone naar een podium plaats

Van Duffel hield flink stand in een barrage met tien combinaties, waarvan zeven Duits, met haar Cassius 56 (v. Canturo). De voor Luciana Diniz  rijdende amazone sprong met de Holsteiner ruin in 40.13 seconden naar de finish en was daarmee de derde foutloze combinatie.

De winst bleef in eigen land met Julia Sonnen en Verdini (v. Verdi). Samen met de ruin was de amazone mega snel met een rit van 37.75 seconden. Landgenote Flemming Ripke wist nog dicht in de buurt te komen van de vliegende rit van de amazone. Samen met de KPWN ruin Cadiz Z.G. (v. Vancouver) kwam ripke 0.08 seconden later over de finish en eiste de tweede plaats op.

De rest van de top 5 werd ook compleet gemaakt door Duitsland. Elise Held spront met Connor 46 (v.Centolys) naar de vierde plaats en met haar tweede troef  Vol de Nuit H (v. Eros Platiere) werden ze vijfde.

Kijk hier voor alle resultaten.