Christophe Vanderhasselt en Arnaud Gaublomme regeren in Lier

Christophe Vanderhasselt en Arnaud Gaublomme regeren in Lier
De tweesterren competitie van Lier ging over een hoogte van 1m40. Daar is het Arnaud Gaublomme die zijn Gladstone van het Bildeken (v. Clinton) in een tijd van 61.50 seconden over de finish weet te sturen.




Quick results:

  1. Arnaud Gaublomme - Gladstone van het Bildeken

  2. Gaetan Stalpaert - Largo de Brinco

  3. Richard Kierkegaard - Darwin d'Hyrencourt






Gaublomme blijft er zo voor op Gaeten Stalpaert en Largo de Brinco die met een tijd van 63.12 seconden op de tweede plaats eindigden. Voor Richard Kierkegaard is er dan met Darwin d'Hyrencourt een derde plaats in 63.94 seconden.

Verder zien we nog een vierde plaats voor Christof Deraedt met Vegas de Launay (v. L'Arc de Triomphe) en eindigde Francesca Capponi met Flash Somara op de vijfde plaats.

1m35

In het 1m35 snelde Jillian Terceira met Iluna di Cantero (v. Quadrillo) in 60.98 seconden naar de overwinning. Ze bleef er Zoe Potter voor die met Wings Z op de tweede plaats eindigde in 62.64 seconden, terwijl Olivier Vanderhasselt de derde plaats voor rekening nam met Jargo van de Dornehoeve (v. Lord Z).

Zevenjarigen

Christophe Vanderhasselt was niet te kloppen bij de zevenjarigen met Angelika Hero Z (v. Aganix du Seigneur) die hij rondstuurde in 65.44 seconden. Met zijn andere troef Gotha de la Brasserie (v. Im Special de Muze) was er ook nog een vierde plaats. Emily Llewellyn en Qualyse zien we terug op de tweede plaats.

Resultaten