Christophe Leutenez overwint Grote Prijs Stoeterij Deloof

Christophe Leutenez overwint Grote Prijs Stoeterij Deloof
De West-Vlaamse springruiters verzamelden afgelopen week op Stoeterij Deloof. In de 1.25m Grote Prijs  wisten slechts drie combinaties over beide omlopen een foutloze finish te presteren. Christophe Leutenez hield daarbij de concurrentie achter zich in het zadel van Levi's Girl Z (Levisonn).

Samen met de 8-jarige merrie bleef Leutenez ruim drie seconden voor op Joyce Jonckheere met onder het zadel de 9-jarige Grison van den Bisschop -zoon, Giglo van het Laageind Z. Julie Depuydt vervolledigde dit podium met Happyness Van De Kalsybrug (Cassini II). Het paar werd opgevolgd door Nicolas Florizoone met Filou en Pieter De Brabandere met onder het zadel Cadiz M.

In de 1.00m jeugd rubriek kwalificeerden drie duo's zich voor de herkansing. Enkel Luca Maxine Devos werkte de barrage foutloos af met Nissa Van De Motebos (Hunters Argentus). Ze bleven zo Sam Goossens met Davina van het Greeveshof en Hanne Vergote met Deauville de la Cour Z voor.

Bij de pony's schreef Maud Alliet de overwinning op haar naam. Op de rug van Donder H bleef Alliet ongeveer twee seconden voor op Louise Florizoone met Dourough Gwen. Julie Van Hollebeke werkte de top drie af in het zadel van Gigolo.

Uitslag