Christof Deraedt en Jelle Limbourg schitteren op het podium in Opglabbeek

Christof Deraedt en Jelle Limbourg schitteren op het podium in Opglabbeek
In Opglabbeek wordt er deze week opnieuw  internationaal gesprongen. Deze ochtend haalden de Belgische ruiters alvast het podium op het Sentower Park in de openingsrubrieken.

In de 1.30m rubriek zet West-Vlaming, Christof Deraedt zijn goede prestaties verder van vorige week. Enkel Frankrijk's Gilles Willemann deed het beter. In het zadel van de 8-jarige Spartakhus-zoon, Sniper de La Hart Z bleef Willemann als enige foutloos onder de 60 seconden. Christof Deraedt volgde op het podium met zijn BWP-merrie, Halinka  (Cabrio vd Heffinck).

Ook Frederic Marien stelde zich op voor de prijsuitreiking en loodste zijn Cayenne  Z  (Calato Z) foutloos  naar de zevende plek.

Jelle Limbourg schittert op het podium bij de zesjarigen

Bij de zesjarigen regeerde Jan Maly op het podium. Maly overwon met de KWPN-ruin, Illinois (Bustique) en bleef zichzelf zo voor. Hij volgde in het zadel van Excalibur Sr Z (Elvis Ter Putte). Voor eigen publiek werkte Jelle Limbourg het podium af met de Zirocco Blue VDL-hengst, Ibsen. Ook Jeroen Dewinter sprong in de prijsuitreiking met zijn Kannan-merrie, Karenina Z.

Uitslag 1.30m