Chloe Van de walle snelt naar de overwinning in Oostenrijk

Chloe Van de walle snelt naar de overwinning in Oostenrijk
Deze ochtend heeft Chloe Van de Walle een Belgische overwinning verzekerd in Lamprechtshausen. In Oostenrijk snelde de Belgische amazone naar de overwinning in de 1.25m ochtendrubriek.




QUICK RESULTS
1. Chloe Van De Walle - Famous One Van Schore
2. Antonio Di Monte - Lisa-Marie Arvai
3. King Jarmy - Ludwig




Chloe Van de Walle hield als enige de chrono onder de 69 seconden. In het zadel van de 8-jarige Famous One Van Schore (Numero Uno) sprong Van de Walle naar de overwinning voorop Lisa-Marie Arvai met Antonio Di Monte (Alvarez). Het podium werd afgewerkt door Kinga Jarmy met Ludwig (Ludwig von Bayern).

In de 1.15m Children rubriek sprong Jules Denutte in de prijzen. Samen met Kenneth Boucquez' First Lady van de Kranenburg (President) sprong Denutte foutloos naar de negende plaats. Kyle Tabitha sprong met Wena 16 (Warrior) naar de overwinning.

Gisterenavond kon Corentin Campisi voor ons land ook een mooie vijfde plaats grijpen in de Small Tour Junior 1,20m. Met Guapo du Bois du But (Qody de Saint-Aubert) finishte hij na een foutloze 63,93 seconden. De Poolse Milena Dobkowska won met Qui Gigi, een zoon van Quidam's Rubin, in 54,55 seconden. Anthony Philippaerts werd in deze proef tiende met Hamilton (Nabab de Reve).