Chloé Ockerman schittert in rubriek met accumulator in Portugal

Chloé Ockerman schittert in rubriek met accumulator in Portugal
In Vilamoura, Portugal, blijven de Belgische ruiters voor mooie prestaties zorgen. Ditmaal is het Chloé Ockerman die naar de winst weet te rijden in de 1m30 rubriek met joker samen met haar Quipper de la Roche (v. Flipper D'Elle) die ze hier in een tijd van 43.58 seconden rond wist te sturen. De volledigde top 25 wist foutloos het parcours te springen en zo naar de 65 punten te rijden.

Met die tijd bleef ze ruimschoots voor op de Ier Michael Pender die met zijn Zangersheide merrie Elle van Overis Z (v. Echo van't Spieveld) naar de tweede plaats wist te rijden met een tijd van 46.57 seconden. Het waren vervolgende de Britse ruiters die de overige top vijf wisten te bezetten. Zo was er een derde plaats voor Timothy Page die hier met zijn Alothain de Blondel (v. Newton de Kreisker) naar een tijd wist te rijden van 46.68 seconden.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Nick Benterman met de KWPN-er Zorland  D (v. Vdl Corlando), gevolgd door een vijfde plaats van Nicole Pavitt met de Zangersheide hengst Zampa Z (v. Zandor Z) die ze hier rondstuurde in 47.39 seconden.

Klik hier voor alle resultaten