Celine Schoonbroodt en Pieter Clemens doen goede zaken in Longines Rankingrubriek CSI5* Lausanne

Celine Schoonbroodt en Pieter Clemens doen goede zaken in Longines Rankingrubriek CSI5* Lausanne
Bijna geen top tien in de internationale show jumping zonder een Belgische naam erin, en dat is ook in de CSI5* 1,55m van Lausanne vanavond niet anders. Celine Schoonbroodt-De Azevedo en Pieter Clemens zijn de toppers van dienst.




QUICK RESULT

  1. Philippe Rozier - Rahotep de Toscane

  2. Thierry Rozier - Venezia d'Ecaussinnes

  3. Alain Jufer - Cornet MM






Hoewel niemand boven het Franse ruiterduo Philippe en Thierry Rozier raakte, wist Zwitser Alain Jufer met Cornet MM (Cornet Obolensky) toch derde te worden in 41,56 seconden tijdens de barrage. Philippe Rozier won met Rahotep (Quidam de Revel) in 40,94 seconden, Thierry en sBs-merrie Venezia (Kashmir van Schuttershof) grepen de tweede plaats in 41,25 seconden.

Ook de vierde plaats ging naar Zwitserland; Bryan Balsiger loodsde AK's Courage (Chepetto C) in 42,44 seconden foutloos doorheen de barrage. Ramzy Al Duhami rondde de top vijf af met BWP'er High Quality J, een zoon van Quadrillo.

Op plaats zeven zien we dan Celine Schoonbroodt met Cheppetta, haar elfjarige Chepetto-dochter. In 40,97 seconden waren ze weliswaar erg snel en goed genoeg voor de tweede plaats, maar een balkfout kelderde hun resultaat. Pieter Clemens en Caldero (Camaro M) werden tiende.

Klik hier voor het volledige resultaat.