Celine Schoonbroodt-De Azevado klasseert zich in Vilamoura

Celine Schoonbroodt-De Azevado klasseert zich in Vilamoura
Op de 'Vilamoura Champions Tour' in Portugal werd er vandaag opnieuw op driesterren niveau gereden. Het hoogtepunt van de dag was natuurlijk de 1.45m proef. Deze proef werd over twee fasen gereden.

De overwinning ging naar de Portugees Luis Sabino Gonçalves. Met de elfjarige Filou Imperio Egipcio (v. Querlybet Hero), ex Filou D, die tot en met 2015 gereden werd door Niels Bruynseels. De Portugees kwam foutloos door de finish in een tijd van 30.48 seconden. Op de tweede plaats zagen we de Nederlandse Sanne Thijssen met de Baloubet du Rouet merrie Ulena. Zij kwamen ook foutloos rond, maar in 30.65 seconden. De Mexicaan Santiago Lambre werd derde met Bond Lover. Voor hun noteerden we een foutloze rit in 31.94 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Michel Hecart met Toupie de La Roque (v. Kannan) en Luca Maria Moneta met Neptune Brecourt.

Celine Schoonbroodt-De Azevado klasseerde zich op een zevende plaats met Zamora (Quasimodo Z). Zij bleven foutloos in 33.19 seconden.

Ook in de 1.35m proef wist onze landgenote zich te klasseren. Met de negenjarige ruin Amerigo reed Schoonbroodt-De Azevado naar een zesde plaats. Ze bleven foutloos in een tijd van 60.75 seconden.