Cedric Poets niet te stoppen in het Azelhof

Cedric Poets niet te stoppen in het Azelhof
De voorbije weken won hij telkens op de LRV tornooien, vandaag ging de jonge Limburger Cedric Poets zijn klassement binnen het Gouden Laars criterium in het Azelhof te Lier verdedigen. Hij won er zowel de 1m30 als 1m20 reeks. In die eerste rubriek won hij met Valiena van het Gildenhof onder het zadel. Hij werd ook nog 5e met Domino Boy van het Gildenhof, hiermee won hij vorige week nog de klasse Zwaar op een LRV tornooi. Evy Morssinkhof reed Billy D naar de 2e plaats. Voor Jeroen De Winter (Habelle van het Netehof) en Charlotte Philippe (Elmer van het Pauwenhof) was er een 3e en 4e plaats.
De 1m20 reeks won Poets met Davina van de Heuvelhoeve. Hij werd ook nog 2e met Valiena van het Gildenhof. Zijn nicht Leen Verwimp eindigde op de 3e plaats met Ceringa.

Bij de scholieren schreef Camille Demolie met Ferra van den Bisschop de 1m25 proef op haar naam. Thibault Philippaerts leek ook in goede doen. Hij werd 2e (Esprit vd Wellington), 3e (Hazaro van de Rispen) en 4e (Lajolie 3). De 1m15 proef kwam op naam te staan van Etienne Princen met Cansas III.

Klik hier voor de uitslagen.