Cedric Poets kwam thuis met 4 overwinningen

Cedric Poets kwam thuis met 4 overwinningen
De 18-jarige Cedric Poets heeft zijn start tijdens het LRV indoorseizoen niet gemist. Op de indoor van Riksingen won hij afgelopen zondag maar liefst 4 reeksen, waaronder twee keer de klasse Zwaar en twee keer de klasse Midden.
In de voormiddag won hij de Z-reeks met Domieno Boy van, het Gildenhof. In de barrage bleef hij Hanne Simons (G-Day van het Bareelhof) en Ruben De Coster (Hindra) voor. Zoe Antheunis was met Wodan van het Gebroekerhof sneller, maar zij kregen 4 strafpunten achter hun naam. Steven Konings en Fidel waren goed voor de 5e plaats.
Poets en Domieno wonnen ook in de namiddag. Daarbij was er ook nog een 3e plaats voor Poets met Davina van de Heuvelhoeve. Konings en Fidel deden dit keer 3 plaatsen beter. De top 5 werd vervolledigd met Kissy Eerlings (KEC Havana) en Ferdy Buckinx (Hianka).

De ochtendreeks van de klasse Midden kwam eveneens op het palmares van Poets te staan. Hiervoor kon de ruiter van de rijvereniging Houthalen rekenen op Calypso Boy van het Gildenhof. Kelly Vanhoudt (Toledo) en Ferdy Buckinx (Grimaldi de la Cour) werden 2e en 3e.
Poets en Calypso Boy wonnen ook in de namiddag, al moesten zij de winst dit keer delen met Marie Missotten en Paradisa. Omwille van problemen met haar chrono werd zij door de jury ook op de eerste plaats gezet.
Poets klasseerde zich met Finesse van de Heuvelhoeve op de 2e plaats.

De reeksen van de klasse Licht kwamen op naam te staan van Leen Geysen (Ilona de Loupe) en Anouchka Henken (Ulke de la Roque).