Cedric Desimpel en Axana Denys winnen in Torhout

Cedric Desimpel en Axana Denys winnen in Torhout
Afgelopen zondag waren WVUR-ruiters welkom bij Stoeterij Deloof in Torhout voor een regionale jumping. Er werd gesprongen tot 1m10. De laatste 1m10-proef werd gewonnen door Cedric Desimpel en Lizi vd Bochten. Zij wonnen in een tijd van 55,91 seconden, en dat was meer dan 8 seconden sneller dan de nummer twee, Yke Schmidt. Zij zat in het zadel van Kastaar. Voor Lisa Denoo en Cupidon du Dieu D Arras was er een derde plaats. Zij hadden de tweede snelste tijd, maar kregen onderweg een foutje.

In de andere 1m10-proef ging de winst op overtuigende wijze naar Axana Denys. In het zadel van Carlies vd Waaienburg was ze sneller dan de wind. Ze klopten af op 55,25 seconden, en dat was ruim 17(!) seconden sneller dan de nummer twee, Fleur Vandenbussche. Zij nam met Esprit de tweede plaats voor haar rekening. De top drie werd vervolledigd door Melanie Deloof en Shera.

De tweede 1m-proef werd gewonnen door Maxim Cruydt en Gatina Mury-marais Z in een tijd van 54,06 seconden. Zij waren ruim vier seconden sneller dan Sander Logghe en Indurain. Voor Dylan De Blauwe en Hamilton Van Berg op Zoom was er een derde plaats.

Paris Vandousselaere won met Officier de eerste 1m-rubriek in een tijd van 51,30 seconden. Zij bleef Imke Debruyne voor, die tweede werd met Miss Hollywood. De top drie werd vervolledigd door Louise Florizoone en Gwen.

Sander Logghe won met Amoureuse van't Leeuwerikenhof een 90cm-rubriek. Maxim Cruydt (Gatina Mury-marais Z) en Amelia Vandendriessche (Nalve Z) vervolledigden de top drie.

De andere 90cm-proef werd gewonnen door Michiel Denoo en Car de Cornubois. Louise Florizoone (Benny) en Elke Lefevere (Tallyho Freedom) werden tweede en derde.

OVERIGE UITSLAGEN

70cm






























1 alliet marth Fleur 0
2 Aerts Mieke kyoto 0
3 Timmerman Eline Lollipop

80cm eerste proef
































1 Van De Keere Gilles Oosthock's Lady 0 43,06
2 Vanhollebeke Jana Odessa Stal DHC 0 46,65
3 Florizoone Louise Benny 0 48,82

80cm tweede proef
































1 Baekelandt Bo Bliss 0 47,43
1 Logghe Laure Epernay Van De Ijzerhand 0 47,43
3 De Jong Claudia Voldemort D 0 49,92

 

Klik hier voor alle resultaten