Cassandre Malherbe naar de winst met Fee van het Cautershof. Viktor Daem in de kijker ...

Cassandre Malherbe naar de winst met Fee van het Cautershof. Viktor Daem in de kijker ...
In Vilamoura hebben de jonge paarden de start van de derde week gegeven. Bij de zevenjarigen haalde de AES-hengst, Bazento (v. Argento) de overwinning met Lance Whitehouse in het zadel. Het Britse duo sprong naar de overwinning in 68,47 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op Alexander Zetterman met zijn KWPN-merrie, Fia Colada (v. Diarado). Zetterman en Dubbeldam's fokproduct stopte de tijd op 69,54 seconden.

David Will vervolledigde het podium met Djui (v. Diarado) en bleef zo Alexander Zetterman met de Zweedse-merrie, Lucky Lisa (v. Heartbeat) voor.

België's Viktor Daem hield het eveneens foutloos met Stal Thijssen's For President (v. Numero Uno). Samen met de KWPN-ruin klokte Daem foutloos af in 72,63 seconden.

Cassandre Malhebre zorgt voor Belgische winst bij zesjarigen

Bij de zesjarigen sprong de Belgische Cassandre Malherbe naar de overwinning met haar sBs-merrie, Fee van het Cauterhof (v. Bamako de Muze). In het zadel van Frederik Spiessens' fokproduct ging Malherbe Guillaume Foutrier met de sBs-rui, Fayerbal du Ronchy (v. Baloubet du Rouet) voor.

Malherbe wist als enige onder de 62 seconden te blijven met een tijd van 57,32 seconden. Maximilian Lill en de NRPS-ruin, Carreras (v. Caleandro) sprong naar de derde stek.

Ook Celine SChoonbroodt-De Azevedo hield het foutloos. Met onder het zadel de KWPN-merrie, Granada (v. Casall) sprong ze richting de zesde stek.

Klik hier voor de resultaten 7-jarigen

Klik hier voor de resultaten 6-jarigen