Carmen Moors, Leen Geysen en Eline Reyners verzekeren Girl Power op Indoor Grote Brogel

Carmen Moors, Leen Geysen en Eline Reyners verzekeren Girl Power op Indoor Grote Brogel
Op de Indoor wedstrijd van Grote Brogel werkte vier van de vijf barrage kandidaten het verkort parcours van de klasse Zwaar foutloos af. De snelste chrono kwam op naam van Thomas Symons met Esteban Van Waerde (Whitesnake). Het duo werd in het verleden al nationaal eventing kampioen maar met één springfout strandde de combinatie ditmaal vijfde.

Carmen Moors snelde naar de overwinning met haar Majoor van de Moorkeshoeve (Nabab de Reve). In het zadel van haar eigen fokproduct snelde Moors naar de overwinning in 36,28 seconden. Als enige hield de amazone de chrono foutloos onder de 37 seconden. Steven Konings volgde op de tweede plaats met Ezra.  Op de rug van de Querlybet Hero-nazaat klokte Konings af in 37,01 seconden. Ingriet Ramaekers vervolledigde het podium met Lady Z. Het duo bleef nipt voor op Lauren Vangronsveld met Victoria.

Leen Geysen ijzer sterk

De Diepenbeekse amazone, Leen Geysen regeerde sterk met haar Ijzeren Lindehof paarden. In het zadel van Hastalavista Ijzeren Lindehof (Cicero Z v Paemel) bleef Geysen zichzelf voor. Ze volgde op de tweede plaats in het zadel van Flek van het Ijzeren Lindehof (Wiensenender). Nick Vranken werkte het podium van de klasse M af in het zadel van Maartje Van het Heidehof (Toulon).

In de klasse Licht moest Geysen een volledig podium aan zich voor laten gaan. Eline Reyners sprong in deze rubriek naar de winst. Op de rug van Bitashi van Bareelhof (Takashi van Berkenbroeck) bleef Reynners Gitte Wuyts met Palara des Fontaines en Lander Swinnen met Livingstone E voor.

Geysen volgde buiten het podium met Let's Go vh Ijzeren Lindenhof en Hodrigo 'R' op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Alle resultaten