Carmen Moors en Leen Geysen zorgen voor girl power op het Woutershof

Carmen Moors en Leen Geysen zorgen voor  girl  power op het Woutershof
De Limburgse LRV-combinaties verzamelden afgelopen weekend op het Woutershof in Kuringen. Nabij Hasselt kwalificeerden drie combinaties zich voor de barrage. Enkel Carmen Moors werkte het verkort parcours foutloos af met haar Majoor van de Moorskeshoeve (Nabab de Reve). Moors hield het hout in de lepels en noteerde de snelste chrono. Met ruim drie seconden verschil en met één springfout volgde Inge Pieck op de tweede plaats met Falko von Rocherath (Nonstop).  Eveneens met één springfout werkte Danny Loos het podium af in het zadel van zijn Kinky Boy van het Gildenhof (Nabab de Reve).

Net buiten het podium volgden Joris  Schepers met Castor Z en Thys Goemans op de rug van Kamira op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

De  Diepenbeekse amazone, Leen Geysen regeerde  ijzersterk in de klasse M. Samen met haar vertrouwde Hastalavista vh Ijzeren Lindehof (Cicero Z van Paeme) sprong Geysen naar de overwinning. Ze volgde zichzelf op met Lukito vh Ijzeren Lindehof (Heros vh Ijzeren Lindenhof). Cedric Nouwen werkte het podium foutloos af met de Nonstop-zoon, Heros Van Het Hezerhof.

De klasse L viel ten prooi van Lander Swinnen met Livingstone E. Swinnen werd opgevolgd door Joris Schepers (Karbena R) en An Oyen (Apricate).

Volledige uitslag