BWP'er Darmani van 't Heike als snelste door de finish tijdens speedproef CSIO5* Gijon

BWP'er Darmani van 't Heike als snelste door de finish tijdens speedproef CSIO5* Gijon
Tijdens de CSIO5* Gijon werd de speedproef 1.45m gewonnen door de Fransman Nicolas Delmotte. Hij verscheen in de ring met de BWP ruin Darmani van 't Heike (Grandeur x Voltaire). Deze combinatie won met een tijd van 75:07 seconden.

Ook de tweede plaats ging naar een franse ruiter. Ditmaal was het Edward Levy en de 12 jarige merrie Rafale d'Hyverniere (v. Chef Rouge). Zij volgden in 75:72 seconden op de tweede plaats.

Ook op plaats drie is een Belgisch fokproduct terug te vinden. De 13-jarige BWP merrie Estina  (v. Heartbreaker) met op het zadel Samantha Mclntosh finishten in 76.58 seconden.  Piergiorgio Bucci en de 10-jarige BWP'er Heartbreaker vd Achterhoek (v. Bentley vd Heffinck) finishten in 77.08 seconden, goed voor een vierde plaats.

Francois Mathy Jr. reed met de 9-jarige sBs ruin Cassis van de Kranenburg (v. Toulon) in deze speedproef. Zij kregen een snelle tijd van 76.57 seconden, 1 springfout bracht hen echter terug in het klassement. Uiteindelijke belandde deze combinatie op de 11e plaats.