BWP merrie Ibelle van de Grote Haart brengt ruiter vierde plaats in Grote Prijs Warschau

BWP merrie Ibelle van de Grote Haart brengt ruiter vierde plaats in Grote Prijs Warschau
In de driesterren 1m55 Grote Prijs in Warschau, Polen, was het de Pool Jaroslaw Skrzyczynski die naar de winst wist te rijden. Hij zadelde daarvoor zijn Chacclana (v. Chacco Blue) die hij in een tijd van 43.92 seconden door de barrage wist te sturen. In totaal zagen we elf combinaties terug voor de barrage.

Een tweede plaats was er voor zijn landgenoot Wojciech Wojcianiec en Naccord Melloni (v. Nabab de Reve) met wie hij in een tijd van 44.26 seconden naar de tweede plaats wist te rijden. Hij bleef daarmee voor op Marcin Betkowski in het zadel van Casper XXI (v. Unitair) die hij naar een derde plaats stuurde in 46.21 seconden.

Een vierde plaats was er nog voor Urmas Raag met de BWP merrie Ibelle van de Grote Haart (v. VDL Groep Verdi TN) met wie hij rondkwam in 46.23 seconden. Voor Nederland kwam het beste resultaat van Angelique Hoorn die hier haar Brego R'N B naar de vijfde plaats wist te sturen. De Namelus R nakomeling kwam daarbij rond in 44.07 seconden, maar het duo moest met 4 strafpunten het veld verlaten wat hun van de tweede plaats hield.

 

Klik hier voor alle resultaten