Brigitte Vanhalme, Jean Christophe de Grande en Gill Cools rijden top tien binnen in Oliva

Brigitte Vanhalme, Jean Christophe de Grande en Gill Cools rijden top tien binnen in Oliva
Onder de Spaanse zon in Oliva was er in de Bronze 1m40 winst voor de Duitse Laureen Budde en haar Gosbodino 2 (v. Granni) die hier in 37.40 seconden rondkwamen. Zij bleef zo voor op de Brit Benjamin Raistrick die met de KWPN merrie Benevita (v. Unitair) in 39.88 seconden naar de tweede plaats wist te rijden. Terwijl er voor Christiane Boos met haar Kilar (v. Carolus I) een derde plaats was in 40.44 seconden.

In deze rubriek was er voor Brigitte Vanhalme een achtste plaats met de BWP-er Jonker van de Donkhoeve (v. Vagebond de la Pomme) met een tijd van 49.88 seconden.

Gold 1m40

In de Gold Tour was er een Franse overwinning voor Clement Boulanger die hier in het 1m40 zijn Vaya de Lacke (v. Spotligjt Z) naar een tijd van 62.20 seconden wist te sturen. Hij bleef zo voor op Pius Schwizer die met zijn Uderzo de Rance (v. Hastings) de tweede plaats voor zijn rekening nam in 64.92 seconden. Valentine Belooussoff completeerde het podium door haar Clearlake (v. Clearway) in 64.92 seconden eveneens naar een tweede plaats te sturen.

Equnews ruiter Jean Christophe de Grande eindigde met de BWP-er Kanto Quality (v. Chacco Blue) op een negende plaats in 71.08 seconden. Ook Alexander Housen sprong zich in de prijzen met Galoubet Fravanca (v. Caretino) door naar een twaalfde plaats te rijden.

Bronze 1m20

De wedstrijd ging vanmiddag verder met een 1m20 Bronze Tour die werd gewonnen door de Koreaan Jeonghoon Heo en de merrie Quitona de la Cour Z (v. Quintus) die hij in 46.95 seconden door de finish wist te sturen. Daarmee verwees hij de Duitse Gina Wenninger naar een tweede plaats die haar Clintility Vaw Z (v. Clinton) rondstuurde in een tijd van 48.37 seconden. Een derde plaats was voor Chloe Ribot met Chayori du Clos (v. Doller pela Pierre) in 49.92 seconden.

Een achtste plaats was er nog voor Gill Cools die met Domitilla di San Patrignano (v. Canturo) in een tijd van 53.57 seconden foutloos rond wist te komen.

 

Klik hier voor alle resultaten