Boy-Adrian van Gelderen wint de GP van de Sunshine Tour

Boy-Adrian van Gelderen wint de GP van de Sunshine Tour
De regerende Belgische kampioen bij de Junioren, Boy-Adrian van Gelderen, heeft er een sterke tweede week op zitten op de Sunshine Tour. Gisteren won hij nog de hoofdproef van de Classic Tour, dit keer was hij opnieuw de beste met zijn toppaard Be Cool. Het duo, dat vorig jaar nog deel uitmaakte van de Belgische equipe op het EK voor Junioren, schreef de Grand Prix (1m40) van de Classic Tour op hun naam.

In de Grand Prix van de 'Grand Prix Tour' was Janika Sprunger de beste over een hoogte van 1m55. De Zwitserse amazone reed Bonne Chance CW naar de overwinning. De Nieuw Zeelander Bruce Goodin werd 2e met Cayenne 175. De Argentijn Jose Larocca eindigde op de 3e plaats met Gde Matrix.
Beste Belg werd Fabienne Daigneux-Lange met Venue D'Fees Des Hazalles. Zij deden het dubbel foutloos in de barrage, dit leverde hen een 5e plaats op. Voor Gregory Wathelet en Zippit was er een 7e plaats na een springfout in de barrage.

Over een hoogte van 1m40 was er nog een 2e plaats voor Virginie Thonon met Kosovo. Ugo Berrittella werd 3e met High Tech Vy de Septon.

Klik hier voor de uitslagen.