Boy-Adrian van Gelderen op het podium van de Silver Tour Grand Prix

Boy-Adrian van Gelderen op het podium van de Silver Tour Grand Prix
In Arezzo werd deze ochtend de Silver Tour Grand Prix over een hoogte van 1m45 van de 3 ster competitie verreden. De winst daarin was voor de Italiaan Emanuele Gaudiano met de 9-jarige schimmel hengst Caspar (v. Casper). Young Rider Boy-Adrian van Gelderen, die gecoacht wordt door Albert Voorn, werd 3e met de 9-jarige Be Cool (v. Vanoverbeek). Vorig jaar won hij hiermee nog het BK voor junioren en als 7-jarige haalde het duo nog de finale op het WK in Lanaken.
Op de 9e plaats zagen we Olivier Philippaerts met de sBs hengst Aragorn van Schuttershof (v. Quintero), zij kregen 1 strafpunt voor tijd in het basisparcours aangerekend. Jonas Vervoort wist zich met Austria (v. Casall) nog te klasseren op de 15e plaats.

In de andere ochtendproeven lieten de Stoeterij Dorperheide ruiters ook van zich horen. Zo behaalde Thibault Philippaerts een 4e plaats met Esprit van de Wellington (v. Orlando) in de 1m30 reeks. Viktor Daem eindigde daarin op de 7e plaats met Injetta C (v. Winningmood van de Arenberg).
Anthony Philippaerts, de jongste zoon van Ludo, werd 3e in de 1m10 reeks voor Children met Cerlino van Hof CH. Met zijn pony Roberlina won hij wel de 1m10 reeks van de Pony Tour.

Klik hier voor de uitslagen.